Održana Redovna Skupština Udruge tjelesnih Invalida Zadarske županije Zadar

Održana Redovna Skupština Udruge tjelesnih Invalida Zadarske županije Zadar
objavio

Dana 08. svibnja 2024. godine održana je redovna Skupština Udruge tjelesnih Invalida Zadarske županije Zadar.

Uz 37 skupštinara, Skupštini su nazočili predstavnici Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Zadra, Pročelnik Mladen Klanac, gospodin Mario Pešut, te gospođa Nada Gauta. U ime Zadarske Županije Skupštini je prisustvovao Pročelnik Upravnog odjela za hrvatske branitelje, udruge, demografiju i socijalnu politiku, gospodin Josip Vidov.

U svom obraćanju skupštinarima, gospodin Josip Vidov je istaknuo da su Udruga i Županija uvijek dobro surađivale i da će se ta suradnja nastaviti i u budućnosti. Prisutnima se potom obratio i novi Pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Zadra, gospodin Mladen Klanac koji se u svom obraćanju osvrnuo na problematiku uređenja i održavanja na plaže za OSI na Vitrenjaku. Također je istaknuo kako će Udruzi uvijek biti otvorena vrata glede razgovora o konkretnim problemima. Prisutnima se obratila i Ravnateljica DV Latica koja je istaknula da je Latica potekla iz Udruge i da je suradnja i međusobna podrška Udruge i Latice uvijek prisutna.

Nazočni skupštinari su prihvatili podnesena Izvješća, kao i Plan i program rada za 2024. godinu. Također su prihvaćene predložene izmjene u visini iznosa godišnje članarine (4,00 eura djeca, 8,00 eura redovni članovi, 12,00 eura pomažući članovi) koje će stupiti na snagu 01. siječnja 2025. godine.

Predsjednik je iznio detalje vezano za ovogodišnji izlet članova Udruge u Trogir. Također je pozvao prisutne da se jave tajništvu ukoliko su zainteresirani za sudjelovanje u sportskim sekcijama ( boćanje, šah, pikado, plivanje itd.) kreativnim radionicama i drugima aktivnostima Udruge.

podijeli