Započela provedba aktivnosti u sklopu programa „KLUBOVI KORISNIKA-KLUB AKTIV“

Započela provedba aktivnosti u sklopu programa „KLUBOVI KORISNIKA-KLUB AKTIV“
objavio

Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije Zadar je jedan od partnera u sklopu trogodišnjeg programa “KLUBOVI KORISNIKA-KLUB AKTIV” čiji je nositelj Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize. Program je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kroz Poziv „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge za razdoblje od 2023. do 2025. godine“.

Opći cilj programa je prevencija institucionalizacije osoba s invaliditetom unapređenjem i proširenjem socijalnih usluga i razvoj novih usluga.

U četvrtak 05. listopada 2023. održali smo prvu u aktivnost u sklopu Kluba Aktiv-Zadar. Riječ je o Klubu čitatelja koji se održao u prostorima Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije Zadar, te u prostorima Gradske knjižnice Zadar, ogranak Grad. Uz naše drage članove, svojom prisutnošću počastili su nas i predstavnici Društva oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije Zadar.

Zahvaljujemo se svim sudionicama i ujedno pozivamo, kako naše članove, tako i druge osobe s invaliditetom da nam se pridruže u svim aktivnostima koje će se odvijati u sklopu ovog programa. Radujemo se zajedničkom druženju!

podijeli