Dani otvorenih vrata udruga 2023. godine

Dani otvorenih vrata udruga 2023. godine
objavio

I ove godine se provode Dani otvorenih vrata udruga, ovaj put  u razdoblju od 01. do 03. lipnja 2023. godine. Cilj ovakvih događanja je povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora, te poboljšati percepciju udruga u javnosti. Ovakve manifestacije su također prilika da građani sudjeluju u raznim aktivnostima u organizaciji udruga, nauče više o njihovom radu i djelovanju, prilika da i sami daju prijedloge i ideje za opće dobro i razvoj zajednice u kojoj žive.

Povodom ovogodišnjih Dana otvorenih vrata udruga, 01. lipnja 2023. godine, u prostorijama naše udruge ugostili smo predstavnike mjesnih odbora Poluotok i Višnjik, gospodu Franu Brajkovića i Gorana Maletića, a svojom prisutnošću počastile su nas i predstavnice Volonterskog centra Zadar Marija Špaleta i Ivana Marinović. Otvorile su se mnoge teme, a najviše se govorilo o zloupotrebi parkirnih mjesta za osobe s invaliditetom tijekom ljetnih mjeseci, nagibu pristupne rampe Poliklinici, previsokoj cijeni i nedovoljnoj prilagođenosti parkinga kod Opće bolnice za osobe s invaliditetom, nemogućnosti ulaska osoba s invaliditetom u brojne institucije, nedovoljnom broju turističkih objekata za smještaj osoba s invaliditetom i sl. Više na tu temu možete pročitati u priloženoj poveznici.

 

https://radio.hrt.hr/radio-zadar/zivot/oni-koji-donose-odluke-u-gradu-trebali-bi-na-jedan-dan-sjesti-u-invalidska-kolica-10810649

podijeli