Održana redovna Skupština Udruge tjelesnih Invalida Zadarske županije Zadar

Održana redovna Skupština Udruge tjelesnih Invalida Zadarske županije Zadar
objavio

Dana 17. svibnja 2022. godine održana je redovna Skupština Udruge tjelesnih Invalida Zadarske županije Zadar.

Skupštini je bilo nazočno 45 članova te Pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo grada Zadra gospodin Mario Pešut kao i Pročelnik Upravnog odjela za hrvatske branitelje, udruge, demografiju i socijalnu politiku Zadarske županije, gospodin Josip Vidov. Gospodin Mario Pešut se u svom obraćanju osvrnuo na problem malenog prostora kojim Udruga raspolaže na čijem rješavanju će se poraditi. Istaknuo je i da je u tijeku postavljanje rampe za osobe s invaliditetom na Diklu. Gospodin Josip Vidov je istaknuo da će kroz zajedničku suradnju s Gradom Zadrom, Udrugom i ostalim dionicima ovog sektora pokušati ostvariti bolje uvjete života za osobe s invaliditetom kako bi bili punopravni stanovnici grada i županije.

Sukladno Dnevnom redu nazočni su prihvatili podnesena Izvješća, kao i Plan i program rada za 2022. godinu utemeljen na četverogodišnjem Planu i programu rada Udruge (2021-2025) koji je usvojen na našoj Izbornoj Skupštini 15. srpnja 2021. godine

Predsjednik je iznio detalje vezano za ovogodišnji izlet članova Udruge u Nacionalni park Plitvička jezera. Također je pozvao prisutne da se jave tajništvu ukoliko su zainteresirani za sudjelovanje u sportskim sekcijama ( streljaštvo, boćanje, šah, pikado, plivanje itd.) kreativnim radionicama i drugima aktivnostima Udruge. Isto tako je pozvao OSI u statusu nezaposlenih osoba da se jave tajništvu  radi ažuriranja evidencije nezaposlenih OSI. Pozvao je i mlade OSI da se prijave radi reaktiviranja sekcije MOSI. U planu su i posjeti našim članovima sa 100% invaliditetom, te  uključivanje  volontera i svih onih koji žele pomoći u rad Udruge.

 

podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *