Održana Redovna Skupština UTI Zadar

objavio

Dana 24.04.214. u prostorima J.K.Uskok uspješno je održana 1. redovita Skupština UTI Zadar na kojoj je bilo prisutno 95 članova, što je i više nego dovoljno prema Statutu, točka 31. da Skupština pravovaljano donosi odluke tj. da se održi. Skupština je jednoglasno prihvatila sva tri predstavljena izvješća za 2013. godinu:

1. IZVJEŠĆE O RADU U PROTEKLOM RAZDOBLJU travanj 2013.- travanj 2014. (popraćeno prezentacijom u Powerpointu-Iva Blažić)

2. IZVJEŠĆE O ZAVRŠNOM RAČUNU UDRUGE ZA 2013.g. (g-din Stanko Panić)

3. IZVJEŠĆE NADZORNOG ODBORA ZA 2013. g. (g-din Željko Županović)

Jednoglasno je prihvaćen i Plan i program rada za 2014. godinu.

Posebno je važno istaknuti kod zadnje točke Dnevnog reda (9.RAZNO) otvorenu raspravu na temu izmjene Pravilnika o ortopedskim pomagalima koji je na snazi od 01.01.2014. gdje smo zaključili da očekivane promjene spomenutog Pravilnika nam nisu donijle nikakve promjene na bolje, dapače , smanjena su naša prava. Tako smo istakli izmjenu o pravu na ortopedske cipele svaku drugu godinu, a ne kao do sada svaku godinu; izgubljeno pravo na ortopedske uloške; produljene rokove za dobivanje inv. kolica kao i uskraćena prava na baterije za slušne aparate……

Predstavnik J.K. Uskok g-din Hrvoje Grdović pozdravlja nazočne članove

Skupština

Skupština

Jednoglasno smo donijeli odluku da ćemo se boriti za naša prava i da ćemo glasno reći onima koji propisuju Zakone i Pravilnike ; NE USKRAĆUJTE NAM NAŠA PRAVA!!!!!!

Prezentacija "izvješće o radu "

podijeli