Obilježavanje Međunarodnog dana invalida 03. prosinca 2014. i kampanja bijele vrpce

objavio

U ime udruge dopredsjednik Stanko Panić pozdravio je sve prisutne članove i goste između ostalih predstavnike Grada Zadra, župana gospodina  Stipu  Zrilića sa suradnicima, direktore osnovne škole Zadarski otoci i Gimnazije Vladimira Nazora, predstavnike Udruga i sportskih društava i djecu DV Latica Zadar sa njihovom ravnateljicom i tetama.

Na dan koji se obilježava  3. prosinca  u cijelom svijetu i  naša Udruga već osmu godinu za redom na dostojanstven način  obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, a našim dragim gostima  želimo da se u  ovom lijepom prostoru Arsenala  ugodno osjećaju, popričaju i zabave.

Ovu godinu 2014., Dan osoba s invaliditetom obilježavamo pod sloganom:

«  OSOBE S INVALIDITETOM  U  EU-nastavak i priprema za NEOVISNO ŽIVLJENJE » jer   SMO MIŠLJENJA DA SMO SPREMNI NEOVISNO ŽIVJETI  U EUROPSKOJ ZAJEDNICI I DA ĆEMO PROBLEME INVALIDNIH OSOBA RJEŠAVAT  NA  LAKŠI  I  KVALITETNIJI  NAČIN.

Danas su sa nama ljudi kojima vjerujemo i kojima se zahvaljujemo na dolasku među naše članove gdje se uz dužno poštovanje druže, razgovoraju, raduju boljim vremenima, a svim osobama s invaliditetom želimo da zajedno sa  našim uzvanicima prijateljima i gostima, provedu što ugodnije vrijeme u neopterećenom i ležernom razgovoru u ovom ugodnom prostoru.


Veliko hvala i svim predstavnicima  medija koji su i ovaj put bili uz nas, kao i toliko puta do sada, a bez kojih naše aktivnosti ne bi bile zapažene.

Još jednom svima skupa Predsjedništvo Udruge Tjelesnih Invalida zadarske Županije – ZADAR   želi Vam

SRETAN MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM !!!


Iskoristili smo  priliku i upoznali naše članove  s  KAMPANJOM BIJELE VRPCE  koja se provodi  od 25. studenog – 10. Prosinca,  kroz   16 dana AKTIVIZMA, te smo svim prisutnim muškim osobama podijelili bijelu vrpcu.





KADA HRABRO KAŽEMO

MUŠKO  NE NASILJU NAD ŽENAMA I DJEVOJKAMA

posebno prema ženama invalidima i tim činom ne dozvolimo nasilje u  obitelji.

Osnovnoj školi Zadarski otoci, Ravnatelju, Učiteljicama, Roditeljima i djeci posebno zahvaljujemo na aktivnom sudjelovanju na obilježavanju KAMPANJE BIJELE VRPCE kao i Gimnaziji Vladimira Nazora koja se zajedno sa Ravnateljem, Profesorima i Učenicima također i ovu godinu uključila u Kampanju i Glasno rekla

NE NASILJU NAD ŽENAMA


podijeli